Onze nieuwe werknemer Marc Zuur!
23 June 2020

Read this post in English

Vanaf 1 april hebben we bij CTP een nieuwe collega mogen verwelkomen. Daarom stellen wij hem graag aan je voor.

Wie ben je?
Mijn naam is: Marc Zuur. Ik ben 20 jaar oud. De opleiding die ik gevolgd heb is: eerste service monteur onderhoud bij het Da Vinci College Dordrecht. Mijn Hobby’s zijn: voetballen en fitnessen. Ik speel in de selectie bij Peursum en daarbij ben ik ook nog trainer/begeleider van de JO13-1 van Peursum. Naast dat ik voetbal ben ik ook 5 dagen in de week in de sportschool te vinden. Ik ben al 5 jaar werkzaam in het bedrijfsleven. Ik ben begonnen met een werken-leren opleiding. Dat houdt in dat je 4 dagen werkt en 1 dag theorie. Daarna ben ik gewoon 40-urige werkweken gaan werken. Mijn focus heeft de afgelopen jaren vooral gelegen aan het ontwikkelen van mezelf in het vak waar ik voor gestudeerd heb.

Waarom heb je gekozen voor CTP?
Ik heb voor CTP gekozen, omdat ik er een goed gevoel bij kreeg. Voordat ik er überhaupt werkte of van CTP gehoord had werd ik door ze benaderd. Na het eerste gesprek hadden ze een klus in België en vroegen of ik zin en tijd had om mee te gaan op klus om te kijken hoe het is. Na de klus in België heb ik nog 1 dag meegelopen op de zaak en onderhoud gedaan aan een machine. Na deze dagen werd ik overtuigd. Zo ben ik bij CTP gekomen.

Welke expertise breng je mee?
Ik kan goed zelfstandig werken maar ook met meerdere mensen. Ik ben een harde werker. Ik probeer tijdens het werk zo snel en goed mogelijk nieuwe dingen op te nemen. Ik ben leergierig in het vak waar ik nu in werk.

Welke toegevoegde waarde heb je voor klanten?
In de omgang ben ik een gezellige jongen die openstaat voor een gezellige babbel. Uiteindelijk zorg ik ervoor dat de machine weer op een goed werkende en nette manier wordt achtergelaten zodat ze er weer veel uren mee kunnen werken.

Wat valt je op tijdens je eerste maanden bij CTP?
Er zit een goede structuur in, iedereen weet wat diegene kan en weet ook wat hij/zij in de groep betekent. Mijn werkzaamheden bij CTP verschillen heel erg en dat is ook iets wat ik leuk vind aan het werk. Het werk varieert van kantoor, werkplaats of op klus. In de opdrachten zit ook variatie. Dat wil zeggen dat we soms een hele nieuwe machine moeten opbouwen, of dat klanten een machine afleveren en dat we deze aanpassen zoals de klant dat wil. het is een hele leuke groep mensen om me te werken!

Waar ligt je ambitie voor de komende jaren?
Mijn ambitie voor de komende jaren is om zoveel mogelijk kennis op te doen over de machines, materialen & producten.

Het personeel wenst je veel plezier en succes bij CTP!

 

Share This

Share this post with your friends!