Een interview met onze collega Jolande van Barneveld
27 May 2021

Read this post in English

Wie ben je?
Ik ben Jolande van Barneveld, vanaf augustus 1986 werkzaam bij CT Platon BV. Ik ben destijds als secretaresse aangenomen i.v.m een zwangerschap van een vriendin. Inmiddels ben ik “onderdeel van het meubilair”. Er wordt wel eens gegrapt, dat ze me bij de 2 verhuizingen met stoel en al hebben verplaatst. Ik heb Dennis, Colin en Brian Stuij van kinds af aan zien opgroeien en nu zijn de oudste 2 mijn baas 😊.​

Wat doe jij precies binnen CTP?
Na zo’n 9 jaar secretaresse kreeg ik de mogelijkheid om de financiële administratie te gaan doen. Ik moest dan wel de opleiding MBA (Moderne Bedrijfs Administratie) van 1,5 jaar doen. In een kleiner bedrijf, zoals CT, liggen je werkzaamheden niet strak in 1 functie. Je doet wat er op dat moment nodig is. Dus af en toe pak ik ook een bestelling in, of, als ik tijd heb, houd ik me bezig met AVG/Arbo e.d.

Van welke werkzaamheden krijg jij energie?
Nou om te beginnen word ik aardig zen van het autoritje naar mijn werk door het mooie Nationale Park De Biesbosch (als het niet glad of donker is 😉). Geen files wel schitterende uitzichten. Op mijn werk vind ik het altijd leuk om betrokken te worden met de laatste nieuwtjes en actualiteiten van de markt en onze activiteiten . Ik denk ook graag mee met organisatorische en economische vraagstukken en het uitwerken van oplossingen.

Wat vind jij belangrijk bij het klantcontact en hoe zet jij de klant centraal?
Belangrijk is dat een klant zich altijd gehoord en serieus genomen voelt. Heb je een prangende vraag, dan zal ik altijd proberen direct te helpen of in ieder geval zo snel mogelijk een collega contact op te laten nemen. Ik ken van al die jaren behoorlijk wat mensen en maak dan ook graag wel eens praatje. Je kunt me ook aan de lijn krijgen voor openstaande facturen, maar ik houd het dan wel luchtig.

Hoe vind jij balans in werk en privé en waarin vind jij je ontspanning?
Balans is voor mij niet zo moeilijk, ik werk nu al weer jaren parttime bij CT. Voor ontspanning heb ik geen vaste hobby, maar koffietjes/lunches/diners met familie/vrienden, dans/sportschool, mode, lezen, knutselen, (computer-) spelletjes/puzzels word ik blij van.

Share This

Share this post with your friends!