Een interview met onze collega Dennis Stuij
24 November 2021

Read this post in English

 

Wie ben je?
Ik ben Dennis en ik ben 41 jaar. Ik heb de opleidingen lts/vmbo elektrotechniek en monteur sterkstroominstallaties, hydrauliek, pneumatiek, dieselmotoren gedaan. Na mijn school ben ik gaan werken/leren. Dit was bij de Eneco leerschool, een opleiding van 2 jaar. Deze heb ik afgerond als monteur sterkstroominstallaties. Ik heb daarna nog doorgeleerd voor eerste monteur, maar dit heb ik helaas niet kunnen afronden.

Na deze opleidingen heb ik een aantal jaren in de bouw gewerkt bij Van der Leun en Hartkoorn Elektro. Daarna ben ik in de jachtbouw gaan werken bij Neptune Marine. Hier deed ik het elektrische gedeelte van het schip. Ook het proefvaren hoorde hierbij. Een schip van 13.5m met 65 km/h over het water. Dat waren mooie tijden.

Mijn ambitie om bij CT Platon te werken was er altijd al. Heel divers werk. Meedenken met de klanten en adviseren in de service. Een dag is nooit hetzelfde. Toen mijn vader het overnam, ben ik 2 jaar later in dienst gekomen. En nu, 16 jaar later, heb ik de zaak overgenomen, samen met mijn broer.

Wat doe jij precies binnen CTP?
Bij CT Platon hou ik me bezig met de service, verkoop en advies. Allemaal dingen die erbij horen bij het ondernemen.

Van welke werkzaamheden krijg jij energie?
Ik vind het leuk om mee te denken bij het komen tot oplossingen en het zoeken naar verbeteringen voor de klanten. En wanneer dit tot een succes komt, is dat helemaal mooi.

Wat vind jij belangrijk bij het klantcontact en hoe zet jij de klant centraal?
Het opvolgen van vragen en het komen tot oplossingen. Deze daarna ook uitvoeren om het juiste succes te behalen.

Hoe vind jij balans in werk en privé en waarin vind jij je ontspanning?
Wanneer je met een fijn gevoel je werk doet, is er automatisch een balans tussen werk en privé. Daarnaast vind ik mijn ontspanning in mijn 2 dochters (hoewel dit ook tot stress kan leiden, haha). Ook sport ik graag. Wielrennen, mountainbiken, en watersporten zijn dingen die ik graag doe.

Share This

Share this post with your friends!