Een interview met onze collega Brian Stuij
29 October 2020

Read this post in English

Wie ben je?
Mijn naam is Brian Stuij en ik ben 30 jaar. Ik heb in de loop van de jaren meerdere opleidingen gevolgd. Mijn laatst afgeronde opleiding is de HBO opleiding Communication & Multimedia Design aan de Hogeschool Utrecht. Nadat ik deze opleiding had afgerond, ben ik gestart bij CTP waar mijn vader en broers al werkzaam waren. Toch wilde ik ook even verder kijken en ben ik bij meerdere bedrijven aan de slag gegaan. Uiteindelijk ben ik weer teruggekomen bij CTP waar ik als commercieel medewerker voornamelijk verantwoordelijk ben voor de Online, Media & Sales.

Wat doe jij precies binnen CTP?
Zoals als eerder genoemd ben ik als commercieel medewerker bij CTP voornamelijk bezig met Online, Media & Sales. Ik beheer onze social media kanalen, website, e-mail nieuwsbrieven, etc. Daarnaast probeer ik ook leuke en pakkende uitingen te maken (toch handig, zo’n grafische opleiding). Verder stel ik offertes op, houd ik klantgegevens bij, verwerk ik orders en ga zo maar door.

Van welke werkzaamheden krijg jij energie?
Ik krijg enorm veel energie van nieuwe dingen bedenken en uitwerken. Sinds dit jaar bieden we onderhoudscontracten aan bij CTP. Deze heb ik in grote lijnen opgezet.

Wat vind jij belangrijk bij het klantcontact en hoe zet jij de klant centraal?
Ik vind het belangrijk bij klantcontact dat de klant op een vriendelijke manier aangesproken wordt en dat hij zo snel mogelijk geholpen wordt. Wat mij betreft hoeft het klantcontact ook niet altijd heel zakelijk te zijn. Liever een gesprek met een lach, dan alleen maar serieus.

Hoe vind jij balans in werk en privé en waarin vind jij je ontspanning?
De balans tussen werk en privé is bij CTP heel goed te regelen. Wanneer ik thuis kom, start het ontspannen. Ik sport graag. Ik voetbal en ga regelmatig hardlopen. Verder ben ik gek op duiken en vind ik het leuk om als hobby bezig te zijn met grafisch ontwerp. Als laatste vind ik het ook heerlijk om films te kijken. Ontspannen na mijn werk of in het weekend lukt mij dus behoorlijk goed. 😉

Share This

Share this post with your friends!