Daar gaat hij – interview met onze directeur / collega / vader Bas Stuij die van zijn pensioen gaat genieten!
28 January 2021

Read this post in English

 

Afscheid nemen is altijd een beetje verdrietig. Recent was de laatste werkdag van onze directeur / collega / vader Bas Stuij. Een gemotiveerd en gewaardeerd lid van ons team, met schat van kennis en ervaring. In het jaar dat we 50 jaar bestaan is het dan echt tijd om het stokje definitief over te dragen aan zijn zoons Dennis en Colin.  Tijd voor een kort afscheidsinterview met Bas!

Wat heb je in de jaren gedaan dat je bij ons was?
Ik ben in dienst gekomen als monteur, na een aantal jaren chef technische dienst geworden, daarna de verkoop ingegaan, verantwoordelijke geworden voor de GRP afdeling, bedrijf overgenomen met collega, bedrijf alleen voortgezet en met een compagnon nog een nieuw bedrijf opgestart.

Waar ben je meest trots op?
Het overnemen van het bedrijf, het kopen van een nieuw bedrijfspand en dat er een solide bedrijf is ontstaan dat bekendheid heeft in de markt.

Wat ga je nu met je vrije tijd doen?
Voorlopig nog doorgaan met het nieuwe bedrijf Allshield Projects en eventueel adviseren/assisteren bij CTP en verder relaxen en genieten van de overige vrije tijd.

We kijken samen terug op een mooie periode, waarin je veel en goed werk hebt verzet voor je klanten en ook altijd bereid was je collega’s een helpende hand te bieden. Het is jammer dat je gaat, maar het is nu ook tijd om te gaan genieten van je pensioen. Een groots afscheid zit er op dit moment nog even niet in, maar dit gaan we zeker nog inhalen. Veel plezier en geniet van de verdiende vrije tijd!

 

Share This

Share this post with your friends!