Bestel vanaf nu eenvoudig online via de CTP shop
26 January 2022

Read this post in English

 

Via de CTP Shop kunnen MVP pompsysteem eigenaars 24 uur per dag en 7 dagen per week de benodigde onderdelen voor hun machine(s) bestellen. Dus ook wanneer men even snel ná werktijd wil shoppen, behoort dit tot de mogelijkheden. Wanneer uw bestelling op voorraad is, wordt deze de volgende werkdag tussen 8:30u en 14:00u verstuurd. Op deze nieuwe webshop kan men heel eenvoudig zoeken en direct bestellen.

Veel onderdelen die via ons verkrijgbaar zijn, vindt men nu dus ook terug in onze online shop. Denk hierbij aan RTM accessoires, meng apparatuur, flex-molding accessoires, enz. Een aantal voorbeelden van producten zijn: seals, poly-brushes en filters.

Momenteel zijn nog niet álle pompsysteem onderdelen beschikbaar in de webshop, maar we zijn druk bezig om dit voor de toekomst wel te realiseren. Staat het onderdeel dat jij nodig hebt er niet bij, vul dit dan (voorlopig) aan bij de notities bij de checkout!

Bestellen & betalen enkel beschikbaar voor klanten

Je komt in de webshop door op de homepage de menu optie “Shop” aan te klikken.

De webshop is voor iedereen toegankelijk. Men kan eenvoudig kijken of bepaalde onderdelen of artikelen voor zijn machine beschikbaar zijn. Om de voorraad te kunnen zien en daadwerkelijk te kunnen bestellen en betalen dient men in te loggen. Dit is enkel mogelijk voor geregistreerde klanten van CTP. Is men nog geen klant en wil hij wel graag bestellen? Dat mag natuurlijk altijd, daarvoor kan eenvoudig een account worden aangevraagd.

Vanaf nu zijn benodigde MVP pompsysteem onderdelen altijd binnen handbereik!